Brug tal til at øge din omsætning

Sponsoreret

Økonomer og revisorer elsker tal, fordi de siger utrolig meget om din virksomhed. De fleste virksomhed lukker allerede inden for første år, og ofte skyldes det, at de ikke har styr på deres tal.

Med tal mener jeg alt, som du kan måle. I dag kan vi måle langt flere områder i en virksomhed end tidligere, da der er kommet mange nye smarte IT-programmer på markedet. Det er blevet nemmere at integrere dem med hinanden.

Data behøver ikke være dyrt

For mange vil jeg ikke starte med et dyrt IT-system. Der findes et fantastisk stykke software, som alle har på deres computere, som kan alt. Ja, jeg tænker på Microsoft Excel.

Mange er slet ikke klar over, hvad det kan gøre for deres virksomhed. Men da det et stykke software, som alle har, vil jeg anbefale dig og dine ansatte, at I starter med et grundlæggende excel kursus.

Det gælder både for nystartede virksomheder, men også virksomheder som har drevet forretning i mange år. Excel kan give jer adgang til en masse information om jeres virksomhed. Denne information kan I bruge til at vide, hvornår I skal bestille varer hjem, eller hvor meget I tjener på en bestemt opgave. Excel fjerner ubehagelige overrraskelser.

Start med dit regnskab

Du får ikke en succesfuld virksomhed, hvis du ikke har styr på dit regnskab. Alligevel er der alt for mange nystartede virksomhed, som glemmer alt om deres regnskab.

Hos Ageras kan du få tilbud på en revisor på ingen tid. Så der er ingen undskyldning for ikke at have styr på sit regnskab. Hvis I har en bogholder, kan det være en god idé at tjekke om på jeres regnskab gennem en ekstern leverandør en gang om året. På den måde kan I se, om I gør alt efter bogen.

Du kan også sagtens finde en bogholder til at lave dagligt regnskab. Det er vigtigt, hvis du vil have overblik over din virksomhed.

Udvid din virksomhed

I John D. Rockefellers biografi står der, at han var overrasket over, hvor mange virksomheder, som ikke havde styr på deres regnskab. Dette sagde han, fordi det gjorde det let for ham at udkonkurrere denne form for virksomheder, da de i sidste ende ikke vidste, om de tjente eller tabte penge.

Det er præcis det, som du kan opdage, hvis du får styr på dit regnskab. Du skal vide, hvor meget det koster dig at skaffe nye kunder. Du skal vide, om den nye store aftale I netop har indgået, er god for jeres virksomhed. For nogle gange siger man ja til dårlige aftaler, fordi man fokuserer på, at man bliver tilbudt et stort beløb.

Når du får styr på dit regnskab, får I overblik over jeres økonomiske situation, og I ved derfor, hvor hurtigt I kan udvide jeres virksomhed. På den måde bliver det langt lettere og mere behageligt for jer at drive forretning.

Når I har styr på alle jeres tal, så har I også styr på jeres virksomhed.